top of page
Zoeken
  • crowdfundingagency

Social Impact & Online Fundraising Challenge gaan weer van start!
We zijn recentelijk gestopt met ons sociaal restaurant Het Cruydenhuisch in Eindhoven, het is nu het Filipijns restaurant Kabayan Dreamfloat.

In Het Cruydenhuisch hebben we voor lokale initiatieven vele bijeenkomsten georganiseerd, en ondernemerborrels en coachingsessies.


Het Cruydenhuisch had gelegenheid geboden aan diverse startende horeca ondernemers om van de faciliteiten gebruik te maken. In coronatijd hebben we Food Court Stratum gelanceerd en Menu040.


Ook hebben in de restaurantperiode ook nog fondsen geworven voor social impact initiatieven en voor non profits, dat is altijd boeiend en leuk om te doen.


Vanaf begin januari gaan wij daarom weer de Social Impact Challenge en Online Fundraising Challenge organiseren. Beide duren vier maanden maar zijn wel verschillend van elkaar.


Het doel van beide is om zo snel mogelijk een fondsenwervende campagne te bedenken, concretiseren en te realiseren. Maar indien het social impact initiatief van een van de Social Impact deelnemers nog volop in ontwikkeling is, dan is het streven om fondsen te werven voor de succesvolle lancering van het initiatief.


Voor meer informatie bezoek de events pagina.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page