top of page
Zoeken
  • crowdfundingagency

Fonds van de week: Stichting Dioraphte
Dioraphte steunt sociaal-maatschappelijke projecten die de waardigheid en zelfredzaamheid van mensen vergroten. Zij richten zich daarbij op mensen in armoede, mensen met een functiebeperking, ouderen en mensen met een vluchtelingen- of migratieachtergrond.


De voorkeur gaat uit naar projecten en activiteiten die grote groepen in onze samenleving bereiken.

Daarom committeren zij zich aan initiatieven die het lokale overstijgen, of aan lokale initiatieven die de potentie hebben door te groeien naar projecten met regionale of zelfs landelijke impact.


Vooraanvraag

Uw aanvraagproces bij Dioraphte begint met een vooraanvraag. Die kunt u indienen via onderstaande link. Bij het indienen van een vooraanvraag wordt een korte omschrijving van het project, de doelgroep en een indicatie van het bedrag gevraagd.


U dient dan een account op Dioraphte aan te maken.


Bij de vooraanvraag hoeven geen bijlagen te worden toegevoegd. Het betreft een summiere omschrijving van het project, op basis waarvan ze kunnen concluderen of de aanvraag binnen hun criteria valt.


Ze streven ernaar om u hierover op korte termijn uitsluitsel te geven, waarna u mogelijk uitgenodigd wordt om een volledige aanvraag in te dienen.


Als u dat traject ingaat, worden diverse documenten opgevraagd over de organisatie en het project. Voor voorbeeldprojecten en een indicatie van de gemiddelde donatiebedragen verwijzen wij u graag naar het meest recente jaarbericht onder ‘jaarberichten’ op deze website.


Bij nieuwe aanvragers wordt een KvK nummer en een contactpersoon gevraagd.

Dioraphte wil graag alleen contact met de aanvragende partij en niet met een extern ingeschakelde fondsenwerver of fondsenwervingsbureau.


Vooraanvragen die u per ‘gewone’ e-mail of per post indient, worden helaas niet in behandeling nemen.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page