top of page
Zoeken
  • crowdfundingagency

Een bijdrage van 25 euro als jouw relaties op jouw doelshopsite klikt bij kiezen zorgverzekeraar.

Online fundraising bestaat uit onder andere low impulse giving. Bijdragen ontvangen van dagelijkse handelingen van uw relatie. De relatie geeft indirect met zijn aankopen,


www.doelshop.nl heeft alle populaire webshops gebundeld en ervoor gezorgd dat u snel en gemakkelijk een eigen doelshopsite aanmaakt en deelt onder uw relaties.


Kik op de link https://doelshop.nl/?new=oq7snjLw want alle een van de belangrijkste webshop maand gaat van start namelijk december. Alle zorgverzekaars staan online op doelshop.


Dus meld je, ontvang je eigen link en zorg dat je vele donaties ontvangt van jouw relaties die besluiten om over te stappen van zorgverzekeraar, dat kan snel oplopen!lowimpulse,  donaties, webshop, onlineshopping
Doelshop voor donaties met gemak

De eerste zorgverzekering is al afgesloten via DoelShop met een mooie donatie van €36,-. Kostte niets extra's, alleen een klik via DoelShop naar de zorgverzekeraar!


Zo'n bedrag uit één klik betekent voedsel voor een week, medische hulp waar het echt nodig is, opvang voor dieren die anders op straat leven, de lijst kan heel lang gemaakt worden - het gaat om het maken van impact op een hele makkelijke manier.


Jaarlijks stappen een miljoen mensen over van zorgverzekering. Met een gemiddelde donatie van €25,- zou dat 'zomaar' €25 miljoen aan 'gratis' donaties opleveren via DoelShop. Uiteraard sluit je de zorgverzekering gewoon af bij de zorgverzekeraar zelf, de klik moet alleen via DoelShop gemaakt worden.


Op DoelShop vind je ook zorgvergelijkers als Independer en Zorgkiezer, maar een directe klik naar een zorgverzekeraar via DoelShop levert de hoogte donatie op.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page