top of page

wo 07 feb

|

Op 15 verschillende locaties in NL.

Online fundraising tour

Er zijn duizenden stichting en sociale ondernemers actief in Nederland, allen leveren ze een waardevolle bijdrage aan een betere wereld. Maar vaak is tijd om fondsen te werven beperkt maar de behoefte aan fondsen wel groot!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online fundraising tour
Online fundraising tour

Tijd en locatie

07 feb 2024, 18:00 – 21:00

Op 15 verschillende locaties in NL. , Nederland

Over het evenement

We organiseren onze online fundraising workshops door heel het land, omdat niet veel mensen langer dan een uur willen reizen naar een workshop die vaak ook best veel kost. 

Daarom gaan wij het land in, om zoveel mogelijke sociale ondernemers en non profits te leren hoe zij online fondsen kunnen werven. 

Het is een all round fondsenwerving workshop waar rekening wordt gehouden met zoveel resultaat met beperkte tijd en budget.  

INTAKE

Elke deelnemer krijgt voor aanvang een intakeformulier toegestuurd zodat wij goed kunnen bepalen wat de wensen zijn, en hoeveel ervaring de deelnemer reeds heeft met online fundraising. Ook ontvangt elke deelnemer een Online fundraising werkboek met praktijkvoorbeelden, technieken en meer. 

Zo is elke deelnemer goed voorbereidt en kunnen we in drie uur tijd veel bereiken.  Het streven is dat elke deelnemer na afloop van de workshop direct met een online fondsenwervende actie aan de slag gaat. 

Op basis van onze ervaringen met het geven van vele workshops is dat nazorg erg belangrijk is. Daarom kan elke deelnemer meedoen aan online sessies en vragen stellen. 

DE DATA EN LOCATIES: 

We wensen de workshops bij voorkeur in wijkcentra of op locatie van deelnemers organiseren om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. 

Om u aan te melden klikt op de datum hierboven en dan rsvpt u. U ontvangt dan nadere informatie. Betaling volgt daarna pas. 

Woensdag 7 februari:

Eindhoven

Woensdag 14 februari:

Maastricht

Woensdag 28 februari:

Nijmegen

Woensdag 6 maart:

Enschede

Woensdag 13 maart:

Groningen

Woensdag 20 maart:

Heerenveen

Woensdag 27 maart:

Zwolle

Woensdag 3 april:

Amersfoort

Woensdag 10 april:

Hoorn

Woensdag 17 april:

Alkmaar

Woensdag 24 april:

Haarlem

Woensdag 1 mei:

Rotterdam

Woensdag 8 mei:

Goes

Woensdag 15 mei:

Utrecht

Woensdag 22 mei:

Den Bosch

DEELNAMEBIJDRAGE

We willen de kosten laag houden en hopen ook zo per workshop veel deelnemers te interesseren zodat we elkaar meer kunnen inspireren. 

Daarom vragen wij maar € 45 p.p. (excl. btw). 

Indien u wilt deelnemen en u heeft een zaal voor ca. 12 tot 15 personen dan horen wij graag van u. 

In dat geval mag u met twee personen gratis meedoen.  We betalen ook een vergoeding voor koffie en thee voor de deelnemers. 

Deel dit evenement

bottom of page