top of page

Events

Challenges

De Online Fundraising Challenge is heel geschikt voor non-profits die concreet structureel online fondsen willen werven. 

De Social Impact Challenge is weer heel geschikt voor non-profits en sociale ondernemers die succesvol willen ondernemen. Het werven van fondsen voor de start van de non-profit of sociale ondernemer is onderdeel van The Challenge, maar ook het verdienmodel, product/dienst ontwikkeling en marketing. 

De deelnamebijdrage voor The Challenge bedraagt € 345 (excl. btw) per maand, voor maximaal drie maanden. De deelnamebijdrage dient bij voorkeur direct worden geworven uit de eerste fondsenwervende actie.   

Voor meer informatie neem contact op. 

Summer Fundraising Challenge

Wij organiseren de Summer Fundraising Challenge. Een intensief en resultaatgericht fondsenwervend programma van vier maanden dat plaatsvindt vanaf 1 juni tot en met 30 september

Maand juni

INTAKE

Elke deelnemer krijgt voor aanvang een intakeformulier toegestuurd zodat wij goed kunnen bepalen wat de wensen zijn, en hoeveel ervaring de deelnemer reeds heeft met online fundraising. Ook ontvangt elke deelnemer een Online fundraising werkboek met praktijkvoorbeelden, technieken en meer. 

Meerdere sessies op locatie deelnemer

Na de intake wordt een sessie op maat georganiseerd op locatie van de deelnemer. 

In deze sessie worden fondsenwervende technieken, ervaringen gedeeld en de effectiviteit van de mediakanalen geanalyseerd en besproken. 

Gedurende het programma vinden er nog twee sessies op locatie plaats om de fondsenwervende campagne te concretiseren, te lanceren en te evalueren. 

Fondsenwervende dag met alle deelnemers

Het fondsenwervend resultaat

Het doel van deelname aan de Summer Fundraising Challenge is naast leren en ervaren, ook het werven van een concreet fondsenwervend resultaat. 

 

Monitoring na afloop programma 

Drie maanden na afloop van het programma worden alle deelnemers en hun fondsenwervende campagne en acties gemonitord. Ook wordt er begin oktober nog een fondsenwervende dag georganiseerd met alle deelnemers om kennis en ervaringen te delen, en de voortgang van andere fondsenwervende acties te bespreken. 

De deelnamebijdrage is maar € 295 (excl. btw) per maand (In totaal 3 maanden ) - Juni is een maand van voorbereiding).  

Indien u een promo-code heeft ontvangen dan ontvangt u 20% korting. Vermeld uw promo-code bij uw aanmelding.  

Om u aan te melden vult u het contact formulier.  

bottom of page